Tempehové ragú

Tempehové ragú

Ingrediencie na 3 porcie:
3/4 hrnčeka bulguru (alebo môžete použiť špaldové kernoto)
1 údený tempeh
1 mladá cuketa
1 červená paprika
sójová smotana
olivový olej
soľ, kari, chilli, zázvor.. ( korenie podľa chuti, orientálna zmes korenia, garam masala..)

Postup:
Uvaríme si bulgur podľa návodu a dáme bokom.
Cuketu nakrájame na polkoliečka, papriku na kocky a orestujeme na oleji do zlata. Pridáme tempeh nakrájaný na tenké plátky a orestujeme, osolíme, pridáme korenie, premiešame a podlejeme trochou vody, podusíme do zmäknutia zeleniny, ale pozor má zostať trochu chrumkavá. Nakoniec pridáme bulgur a podlejeme smotanou a necháme prejsť varom.

Dobrú chuť!

Tempehové ragú

Tempehové ragú

Dá sa jesť sladké a pritom nepribrať? Áno!

Ako na to sa dozviete v našej elektronickej knihe Tajomstvo zdravého maškrtenia:

Tajomstvo zdravého maškrtenia - kniha