Šťavnatá Hokaido bábovka

Šťavnatá Hokaido bábovka

Potrebujeme:

2 hrnčeky nastrúhanej tekvice Hokaido
3 vajcia
3/4 šálky brezového cukru (Xylitol)
1 šálku oleja
1 šálku mlieka
2,5 šálky celozrnnej špaldovej polohrubej múky
1 lyžičku vanilky
1 prášok do pečiva bez fosfátov (vínny kameň)
1 lyžičku jedlej sódy
1 lyžicu škorice
70 g pistácií natural
veľkú hrsť BIO hrozienok

Postup:

Vymiešame vajcia, cukor a olej. V druhej nádobe zmiešame všetky suché prísady spolu s tekvicou. Potom tekutú zmes nalejeme do sypkej a pridáme mlieko. Všetko premiešame a zmes dáme do formy. Pečieme v rúre vyhriatej na 180 stupňov cca 45 minút. Dĺžka pečenia závisí vždy od typu rúry. Spravte test špilkou.

Šťavnatá Hokaido bábovka

Šťavnatá Hokaido bábovka

Dá sa jesť sladké a pritom nepribrať? Áno!

Ako na to sa dozviete v našej elektronickej knihe Tajomstvo zdravého maškrtenia:

Tajomstvo zdravého maškrtenia - kniha

Dá sa jesť sladké a pritom nepribrať? Áno!

Ako na to sa dozviete v našej elektronickej knihe Tajomstvo zdravého maškrtenia:

Tajomstvo zdravého maškrtenia - kniha