Raw trikolóra

Raw trikolóra

Na korpus potrebujeme:

2 šálky strúhaného kokosu
1 šálku mandlí
1 šálku nesírených hrozienok (na cca hodinu namočíme do vody)
2 lyžice nepraženého kakaa

Kokosová plnka:

3 šálky kokosu
3-4 lyžice kokosového oleja
2 lyžičky medu (podľa chuti)

Čoko krém:

2 riadne dozreté banány
1 avokádo
3 lyžice rozpusteného kokosového oleja
1-2 lyžice nepraženého kakaa

Poleva:

kokosový olej+trošku medu+nepražené kakao+raw kakaová hmota

Postup:

Všetky prísady na korpus zmixujeme spolu v robote s „S“ nožmi, utlačíme do formy 20x20cm (vystelieme ju fóliou). Dáme stuhnúť do mraziaka a medzičasom si pripravíme kokosovú vrstvu.
Všetky prísady zmixujeme až kým sa vytvorí kompaktnejšia hmota, ktorú potom utlačíme na korpus a dáme opäť stuhnúť. Čoko krém tiež pripravíme rovnako a natrieme na vrch. Necháme stuhnúť v mraziaku cca 30-40 minút. Na záver pripravíme polevu, ktorá vznikne šetrným rozpustením a zmiešaním všetkých prísad vo vodnom kúpeli. Vylejeme ju na stuhnutý koláčik a necháme zachladiť. Dobrú chuť!

Raw trikolóra

Raw trikolóra

Dá sa jesť sladké a pritom nepribrať? Áno!

Ako na to sa dozviete v našej elektronickej knihe Tajomstvo zdravého maškrtenia:

Tajomstvo zdravého maškrtenia - kniha

Dá sa jesť sladké a pritom nepribrať? Áno!

Ako na to sa dozviete v našej elektronickej knihe Tajomstvo zdravého maškrtenia:

Tajomstvo zdravého maškrtenia - kniha